Το Κέντρο Δίαιτας και Αισθητικής της Ελευθερίας Κολυβά, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996, στη Λευκάδα, προσφέροντας αρχικά τις υπηρεσίες του στον τομέα Δίαιτας και Διατροφής.

Οι γνώσεις, η εμπειρία και η αγάπη της Ελευθερίας για το αντικείμενο της, γρήγορα βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από ανθρώπους που είτε για λόγους υγείας, ή για άλλους λόγους απευθύνθηκαν σε εκείνη.

Έτσι σταδιακά, και με τη βοήθεια έμπειρων και δυναμικών συνεργατών που αγαπούν τη δουλειά τους, το κέντρο συνέχισε την πορεία του προσφέροντας από το 2002, επιπλέον υπηρεσίες σε θέματα αισθητικής και ομορφιάς.

Το 2008 ανοίγει δεύτερο κατάστημα στην Πρέβεζα, έχοντας πλέον εδραιωθεί στην πρώτη θέση στον τομέα Δίαιτας και Αισθητικής, προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η ομάδα του Κέντρου Δίαιτας και Αισθητικής της Ελευθερίας Κολυβά, αποτελείται από ανθρώπους που συνεργάζονται χρόνια μεταξύ τους και τους ενώνει η αγάπη και η αφοσίωση σε αυτό που προσφέρουν. Παρακολουθούν διαρκώς τις εξελίξεις στους τομείς τους και ενημερώνονται για κάθε νέο προϊόν ή μηχάνημα που κυκλοφορεί.

Συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τον επαγγελματισμό είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε ανάγκη και προβληματισμό σας. Μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών ή μεμονωμένες υπηρεσίες, με βάση αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, άντρες και γυναίκες.

Ο τομέας Δίαιτας και Διατροφής αφορά σε αθλητές, γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή θηλάζουσες, παιδιά, ηλικιωμένους, ανθρώπους με χρόνια ή παροδικά προβλήματα υγείας, παχύσαρκους και όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν τη διατροφή τους και να αποκτήσουν καλές συνήθειες για την προάσπιση της υγείας τους.

Το τμήμα Αισθητικής και Oμορφιάς, απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που προσέχουν και αγαπούν το σώμα και την εμφάνιση τους. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, σε περιποιήσεις και θεραπείες σώματος, προσώπου και άκρων, μακιγιάζ για κάθε περίσταση, αποτρίχωση, αλλά και εναλλακτικές μορφές χαλάρωσης και ευεξίας.

Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς, εξασφαλίζουν ποιότητα και αξιοπιστία σε όλες τις υπηρεσίες μας.

ΟΙ τιμές μας είναι προσιτές και εξασφαλίζουμε για σας μηνιαία, εποχιακά ή γιορτινά πακέτα προσφορών που σας δίνουν τη δυνατότητα να αφεθείτε στην ποικιλία των υπηρεσιών μας σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Η χαρά και η ικανοποίηση που νιώθει κάθε πελάτης μας, μετά από μια επιτυχημένη ως προς τα αποτελέσματα, συνεργασία μαζί μας, είναι αυτό που μας δίνει την ώθηση να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.