Θεραπείες Σώματος

somatos

LPG + Endermologie
Lipomassage για το σώμα. Ενδοδερμικό μασάζ που προκαλεί κυτταρική διέργεση και αποτελεί την τέλεια λύση για ορατά και άμεσα αποτελέσματα με 100% φυσικό τρόπο (αδυνάτισμα, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, σύσφιξη).

Infasystem Silhouette
Υπερσύγχρονη συσκευή αδυνατίσματος που συνδυάζει άψογα τα μικρορεύματα με τη θερμική διέγερση που προκαλούν οι υπέρυθρες ακτίνες και διαθέτει συνολικά 20 προγράμματα για άμεση απώλεια πόντων, λιποδιάλυση, λιπογλυπτική, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, σύσφιξη, ανόρθωση στήθους και λεμφικό drainage.

Linfopress Kalos
Συσκευή λεμφικής παροχέτευσης της κοιλιακής χώρας και των κάτω άκρων. Μια εξαιρετική συσκευή με 8 αυτοποιημένα προγράμματα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, κατάλληλη για αντιστρές θεραπεία και λεμφική παροχέτευση.

Θαλασσοθεραπεία Τριπλής Δράσης
Αδυνάτισμα- Κυτταρίτιδα – Σύσφιξη
Όλος ο θαλάσσιος πλούτος σε συνεργασία με την επιστήμη έρχεται να σας δώσει το σώμα που ονειρεύεστε. Αποτοξεινωτικά αιθέρια έλαια που εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και φύκια ειδικής επεξεργασίας που βοηθούν στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
Διάρκεια: 60 λεπτά

Si – An – Αδυνατίστε με σοκολάτα
Είναι ένα σύστημα πολυαισθητικής αγωγής για αδυνάτισμα – κυτταρίτιδα με άμεσα ορατά αποτελέσματα.
Με ειδικό μασάζ χρωματοθεραπείας και μάσκες σοκολάτας – πράσινο τσάι και κανέλλα κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
Διάρκεια: 90 λεπτά

Ιαματικές αγωγές σώματος
Μεταφερθείτε στην μαγευτική ατμόσφαιρα των φυσικών ιαματικών λουτρών μέσα στον χώρο του ινστιτούτου μας.
Συνδυασμός βιοδιεργετικού ιαματικού νερού πλούσιου σε ολιγοστοιχεία και μέταλλα, ιαματικών λασπών και ειδικών φυτικών συστατικών βοηθούν το σώμα να ξαναβρεί την αρμονία της γραμμής, της φόρμας και της ψυχοφυσικής ισορροπίας.
Διάρκεια: 60 λεπτά

*Spa Salt – Μεταξένια απολέπιση (Πίλινγκ – Ανάπλαση – Ενυδάτωση σώματος)
Η περιποίηση που συνδυάζει τα οφέλη από το μασάζ σώματος με την φροντίδα του δέρματος. Προετοιμάζουμε το σώμα με στεγνή απολέπιση με ειδικά άλατα και αιθέρια έλαια πεύκου. Θαλάσσια άλατα, αιθέρια έλαια, ένζυμα φρούτων δίνουν στο δέρμα σας λεία και λαμπερή όψη.
Διάρκεια: 40 λεπτά

*Cleopatras Therapy
Υψηλής αξίας αγωγή με αναπλαστικά στοιχεία από τη θάλασσα, πρωτεΐνη γάλακτος καθώς και αιθέρια έλαια.
Διάρκεια: 60 λεπτά

AROMA – THALASSO
Η φιλοσοφία συνδυασμένης αρωματοθεραπείας και θαλασσοθεραπείας μας δίνουν ως αποτέλεσμα μια θεραπεία υγείας για εσωτερική και εξωτερική αρμονία.
Α) RELAX (Πίλινγκ με κρυστάλλους θαλάσσιων αλάτων και αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου).

Το Scrub εφαρμόζεται και παραμένει στο σώμα για 30 λεπτά. 30 λεπτά μασάζ με βούτυρο σώματος. Αποτοξινωτικά αποτελέσματα.
Διάρκεια: 75 λεπτά

Β) VITAL (Πίλινγκ με κρυστάλλους θαλάσσιων αλάτων και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού).
Το Scrub εφαρμόζεται και παραμένει στο σώμα για 30 λεπτά. 30 λεπτά μασάζ με βούτυρο σώματος. Συσφικτικά αποτελέσματα.
Διάρκεια: 75 λεπτά

Θεραπεία στήθους (Σύσφιξη – Ανόρθωση – Κατά των ραγάδων)
Βελτιώνει την ελαστικότητα, την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας.
Το μασάζ με κάψουλες από απόσταγμα βιταμινών και η ειδική μάσκα πλούσια σε ασβέστιο, πρωτεΐνη γάλακτος και φύκια βοηθά το στήθος να ανακτήσει την χαμένη σφρυγιλότητα χωρίς τις ανεπιθύμητες ραγάδες.
Διάρκεια: 60 λεπτά

Κρυοθεραπεία
Συνδυασμός κρύων περιτυλιγμάτων με αιθέρια έλαια για σύσφιξη και τόνωση των ιστών, βελτίωση κυκλοφορικού και ταυτόχρονα μείωση των οιδημάτων.
Διάρκεια: 30 λεπτά