Διατροφή

diatrofi

Τα τελευταία χρόνια το θέμα «Διατροφή» συζητιέται ιδιαίτερα, καθώς οι γρήγοροι ρυθμοί, και η καθιστική ζωή , έχουν σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού να έχει αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες.

O ρόλος της διατροφής στην υγεία είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός. Πολλά είναι τα νοσήματα που σχετίζονται με το «τι τρώμε», ενώ και η ψυχική και συναισθηματική μας υγεία επηρεάζεται από την ποιότητα της διατροφής μας και το τι αντίκτυπο έχει αυτή στο σώμα μας! Επίσης κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαιτέρως είναι ότι έχουν αυξηθεί τα ποσοστά της παιδικής παχυσαρκίας.

Η στροφή λοιπόν σε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής είναι το ζητούμενο για την προάσπιση της υγείας μας και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το κέντρο μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τομέα Δίαιτα και Διατροφή!

Η Ελευθερία Κολυβά, διατροφολόγος, υπεύθυνη του κέντρου και του συγκεκριμένου τομέα, προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της καθημερινά σε ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Σε συνεργασία μαζί τους και βασιζόμενη στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις τους, διαμορφώνει προγράμματα διατροφής, που έχουν εγγυημένα αποτελέσματα. Επίσης σε πολλές περιπτώσεις εκδηλώσεων έχει μοιραστεί με τη μορφή ομιλιών, πολύτιμες συμβουλές και προτάσεις για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αφορά ανθρώπους κάθε ηλικίας, γυναίκες, άντρες και παιδιά.
Το κέντρο μας απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που για λόγους υγείας χρειάζεται να αλλάξουν ή να βελτιώσουν το τρόπο διατροφής τους.
Απευθύνεται σε άτομα συγκεκριμένων ομάδων, όπως αθλητές, έγκυες ή θηλάζουσες.
Απευθύνεται σε παιδιά ή ενήλικους με προβλήματα παχυσαρκίας.
Απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν σωστές συνήθειες διατροφής χωρίς να στερούνται τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τα προγράμματα μας βασίζονται στη Μεσογειακή διατροφή και είναι πολύ προσεκτικά δομημένα, έχοντας ζητήσει και μελετήσει με ιδιαίτερη φροντίδα το ιστορικό του κάθε πελάτη μας και τους λόγους για τους οποίους χρειάστηκε τις υπηρεσίες μας. Τα πακέτα διατροφής είναι μοναδικά για κάθε περίπτωση και γίνονται σε συνεργασία μαζί του, είναι ευέλικτα ως προς την ποικιλία των τροφών και έχουν εγγυημένα αποτελέσματα. Η επικοινωνία με τον πελάτη μας είναι συχνή και ελέγχουμε μαζί τα αποτελέσματα και την πορεία του προγράμματος του.

Το κέντρο μας προσφέρει τις υπηρεσίες και τα πακέτα διατροφής και δίαιτας σε προσιτές τιμές, ενώ υπάρχουν πολλές διευκολύνσεις, προσφορές και εκπτώσεις που θα σας εκπλήξουν.

Για τα προγράμματα διατροφής, τις προσφορές και άλλες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.