Πακέτα Υπηρεσιών

Συνδυάστε τις αγαπημένες σας περιποιήσεις προσώπου και σώματος και χαρίστε στον εαυτό σας ή στους φίλους σας, κάτι ξεχωριστό.

SpaOceanTreatment
Για μια γοητευτική και λαμπερή έξοδο ξεκινάμε με προετοιμασία του δέρματος να δεχτεί τα πολύτιμα συστατικά που θα ακολουθήσουν με πίλινγκ σε όλο το σώμα και απαλό μασάζ με αιθέρια έλαια φυκιών. Στη συνέχεια ακολουθεί μάσκα σώματος από ποικιλίες φυκιών αφήνοντας μια όμορφη μυρωδιά και αίσθηση ευεξίας στο σώμα σας. Κατόπιν γίνεται ελαφρύ μασάζ σώματος με λοσιόν πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία. Συνεχίζουμε την κούρα με περιποίηση προσώπου και ματιών για άμεση σύσφιξη και φωτεινότητα.
Διάρκεια: 120 λεπτά

Απόδραση από την ρουτίνα
Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των Spa, μέσα στο Ινστιτούτο. Δεν έχετε χρόνο για διακοπές; Αναλαμβάνουμε εμείς. Ξεκινήστε με ανανεωτικά μεταλλικά άλατα για ενυδάτωση ή αποτοξίνωση.
Διάρκεια: 60 λεπτά

Κούρα ομορφιάς ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
Η κούρα Spa Κλεοπάτρα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ώριμες και απαιτητικές επιδερμίδες, ξεκινώντας με την αποβολή τοξίνων και προετοιμασία του δέρματος με ατμόλουτρο dusch. Συνεχίζουμε με την ειδική μάσκα Κλεοπάτρα από άλατα και πρωτεΐνη γάλακτος για ανάπλαση, ενυδάτωση και σύσφιξη.

Η κούρα συνεχίζεται με θεραπεία αντιγήρανσης – ανάπλασης, έτσι από την πρώτη κιόλας κούρα παρατηρείται σημαντική βελτίωση της υφής του δέρματος και άμεση σύσφιξη προσώπου και σώματος.
Διάρκεια: 100 λεπτά

Κούρα Spa anti stress
Με αυτή την περιποίηση ερχόμαστε να καταπολεμήσουμε το άγχος και την κούραση που αποκρυσταλλώνεται στο πρόσωπο, στο σώμα και στην ψυχή. Εδώ προηγείται ένα μασάζ και πίλινγκ σώματος με άλατα και αιθέρια έλαια από πεύκο και μετά ένα μπάνιο που θα μας τονώσει. Ακολουθεί περιποίηση προσώπου κατά του άγχους ενώ, ειδικές μάσκες θα φωτίζουν το πρόσωπό σας από μαύρους κύκλους και κακό κυκλοφορικό.
Διάρκεια: 90 λεπτά